Jana Lintin
Toit ja inimesed inspireerivad mind kulinaarses kunstis edasi arenema. Mul on cateringute kogemus 20 aastat. Reisin palju, otsides uusi trende ja maitseid, õpin palju uut, täiendan ennast koolitustel.
Minu läbitud koolitused:
- Chef Worksi roogade kujundus ja kaunistamine.
- Chef Academia, "Kulinaarne revolutsioon" (molekulaarne gastronoomia).
- Helia Rakenduskõrgkool, "Taimetoidud ja vegantoidud", juhendaja: peakokk Jouni Toivanen Haaga.
- Michelin star Olo restoran, Põhjamaade köögi juhendaja - peakokk Pekka Terävä.
Kogemus suurtes projektides: Presidendiball, Gala õhtusöögid, Riigikantselei, Euroopa Parlamendi koosolekud Eestis 2017, Kooriühingu auhinna nominatsioon 2018, igapäevane toitlustus 10 000 inimesele.