Nugzar Lintin
Minu moto kokanduses on "täiuslikkusel pole piire". Mul on cateringute kogemus 15 aastat. Reisin palju ja harjutan uusi võtteid eri uutes kohtades..
Minu läbitud koolitused:
- Chef Academia, "Erinevad tehnoloogiad liha küpsetamiseks".
- Tallinna Erateeninduskool, "Küpsetustehnoloogia ilma pärmitaignata".
- Chef Academia, "Kulinaarne revolutsioon" (molekulaarne gastronoomia).
- Helia Rakenduskõrgkool, "Taimetoidud ja vegantoidud", juhendaja: peakokk Jouni Toivanen Haaga.
Kogemus suurprojektides: a la carte menüü koostamine 500 inimesele, Riigikantselei, Presidendi õhtusöök, Euroopa Parlamendi kohtumised Eestis 2017. aastal, Kooriühingu auhinnad 2018, igapäevane toit 10 000 inimesele.